Søren Pape får ny særlig rådgiver

Det Konservative Folkepartis partiformand, Søren Pape Poulsen, har fået ny særlig rådgiver. Der er tale om medievante Simon Gosvig. 

Simon Gosvig
Simon Gosvig Særlig rådgiver, Det Konservative Folkeparti (Søren Pape)

Den kommunikationsuddannede Simon Gosvig kommer fremover til at arbejde under Søren Pape Poulsen som særlig rådgiver. Det skriver Det Konservative Folkeparti i en pressemeddelelse.

Simon Gosvig har senest arbejdet som manager i McKinsey & Company. Tidligere har han været ansat i Det Konservative Folkepartis pressetjeneste og været presseansvarlig i SØIK – kendt som Bagmandspolitiet.

"Jeg ser frem til samarbejdet med Simon. Han er dedikeret, har fagligheden på plads og kender både mig, partiet og gangene på Christiansborg," siger Søren Pape. 

Simon Gosvig var fra 2013 til 2016 ansat i Det Konservative Folkepartis pressetjeneste og har siden været presseansvarlig i SØIK og senest manager of external relations i McKinsey & Company. 

Om jobskiftet siger Simon Gosvig:

"Jeg glæder mig til at blive en del af holdet, der skal bygge videre på de meget flotte valgresultater fra både EP- og folketingsvalget. Det er en stor og fantastisk spændende opgave, som jeg går til med ydmyghed."

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal