Støjberg henter sin tidligere særlige rådgiver tilbage

Tidligere særlig rådgiver for Inger Støjberg (V) Mark Thorsen er igen trukket i arbejdstøjet for den tidligere udlændinge- og integrationsminister. 

Mark Thorsen
Mark Thorsen (36) Fhv. særlig rådgiver, udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V)
Inger Støjberg
Inger Støjberg (46) Næstformand for Venstre, MF

Inger Støjberg (V) bekræftede onsdag, at hun er kandidat til næstformandsposten i Venstre, som bliver bestemt ved et ekstraordinært landsmøde i Venstre 21. september. 

Til at bistå hende i arbejdet frem mod landsmødet har Inger Støjberg valgt at hente sin tidligere særlige rådgiver Mark Thorsen tilbage. 

Det skriver Mark Thorsen på Twitter. 

"Skal du have fat i kandidat til næstformandsposten i Venstre, Inger Støjberg, frem mod det ekstraordinære landsmøde den 21. september, så skal du kontakte mig," skriver Mark Thorsen.

Mark Thorsen blev fristillet fra sin stilling som særlig rådgiver for Inger Støjberg, da Lars Løkke Rasmussen 7. maj udskrev valg til Folketinget.

Men nu har den tidligere udlændinge- og integrationsminister fået sin højre hånd tilbage.

Mark Thorsen er dog ikke blevet genansat af Venstre. Han betragter derimod arbejdet for Inger Støjberg som "frivilligt", siger han til Altinget.

Mark Thorsen startede som særlig rådgiver for Inger Støjberg, da hun i 2009 blev udnævnt til beskæftigelses- og ligestillingsminister. Posten som ligestillingsminister blev overtaget af Lykke Friis (V) i 2010, men Mark Thorsen fortsatte som rådgiver for Inger Støjberg i hendes rolle som beskæftigelsesminister.

Inger Støjberg blev ved folketingsvalget i 2011 genvalgt som medlem for Venstre. Mark Thorsen fulgte med som rådgiver. 

I 2015 blev Inger Støjberg udlændinge- og integrationsminister, igen med Mark Thorsen som særlig rådgiver. 

dahlberg@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv forskning gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement