Stram Kurs opstiller otte nye folketingskandidater

Torsdag 16. maj annoncerede Stram Kurs på partiets facebookside, at der er fundet i alt otte nye kandidater. Partiet mangler fortsat en spidskandidat i Vestjylland. 

Rasmus Paludan
Rasmus Paludan Stifter, Stram Kurs, advokat

Partiet Stram Kurs meddeler i et facebookopslag, at der er fundet endnu en kandidat i Københavns Omegn Storkreds, en kandidat til Vestjyllands Storkreds og tre yderligere kandidater i Østjyllands Storkreds.

Kim Jessen er den nye kandidat i Københavns Omegns Storkreds. Kandidaten i Vestjyllands Storkreds er Dennis Kirkegaard, der er kendt fra DR2's dokumentar om Rasmus Paludan.

De tre nye kandidater i Østjylland er Anitta Nørgaard Johansen, René Paw Christensen og Thomas Schack.

"Jeg er meget glad for, at jeg med disse fem yderligere kandidater i alt har kunnet annoncere otte nye kandidater i dag. Det er vigtigt, at vores gode vælgere kan have tillid til, at partiet ikke alene er mig, men at der er mange gode danskere, der ønsker at kæmpe for os og alle danskere i Folketinget," udtaler Partileder Rasmus Paludan.

Tidligere torsdag annoncerede partiet desuden opstillelsen af trafikstyrer Lemmy Lundquist og taxachauffør Danni Østergaard Fog Pedersen.

Mangler stadig spidskandidat
Det er Rasmus Paludan selv, der er spidskandidat i Sjællands Storkreds. Tidligere torsdag har partiet annonceret, at cand.mag. Martin Skriver er spidskandidat i Københavns Storkreds.

De øvrige spidskandidater er:
Uwe Max Jensen, Nordjyllands Storkreds
Gerhard Andersen, Bornholms Storkreds
Martin L. Christensen, Fyns Storkreds
Carsten Normann Munk, Sydjyllands Storkreds
Helmuth Nyborg, Østjyllands Storkreds
Iben Thranholm, Nordsjællands Storkreds.
Dermed mangler partiet fortsat at finde en spidskandidat til Vestjyllands Storkreds.
 

Tilbage til navnenyt »

Prøv civilsamfund gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement