Struers S-borgmester stopper

Niels Viggo Lynghøj (S), der har været borgmester i Struer Kommune i sammenlagt ni år, har valgt ikke at genopstille til næste kommunalvalg i 2021.

Niels Viggo Lynghøj Christensen
Niels Viggo Lynghøj Christensen (65) Borgmester (S), Struer Kommune, fhv. formand, Struer Forsyning

Struer Kommune skal have ny borgmester.

Det skriver TV MIDT-VEST.

Niels Viggo Lynghøj (S) har valgt at fratræde sin post som borgmester ved udgangen af perioden. Det sker efter sammenlagt ni år på posten.

En beslutning der er taget i håb om mere familietid:

”Jeg har både børn og børnebørn, og det bliver rigtig positivt, at jeg får mere tid til familien. Lige at træde det der skridt tilbage vil jeg have det godt med. Jeg synes, jeg har udtjent min værnepligt i demokratiets tjeneste i Struer Kommune – i hvert fald som borgmester,” siger han.

I 2005 blev Niels Viggo Lynghøj borgmester – i en første omgang indtil udgangen af 2006. I 2009 blev han genvalgt som borgmester, hvor han sad indtil 2013. Igen i 2017 blev han valgt til borgmesterposten, hvor han har siddet lige siden.

Videre fortæller Niels Viggo Lynghøj, at det er på tide, at en ny kommer til roret. I den forbindelse peger han på partifællen Flemming T. Sørensen (S), der blandt andet er medlem af Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget.

Niels Viggo Lynghøj har været en del af Struer Kommunes byråd siden 2002, hvor han i samtlige år har repræsenteret Socialdemokratiet. 

Han ønsker at fortsætte i byrådet i en anden funktion. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal