Sustain Awards 2020 kårer årets bæredygtige vindere

Velux Gruppen løb af med prisen "Årets Omstilling 2020" og Dansk Industris direktør Lars Sandahl blev hyldet som årets mest bæredygtige leder ved den bæredygtige prisuddeling Sustain Awards 2020.

Lars Sandahl Sørensen
Lars Sandahl Sørensen (57) Adm. direktør, Dansk Industri

Sustain Awards 2020 er for første gang blevet afholdt og har kåret de erhvervsledere og virksomheder, der lige nu går i front for at fremme den grønne og bæredygtige omstilling. 

Hovedprisen Årets Omstilling 2020 gik til Velux Gruppen, mens prisen "Årets Sustainability Leder 2020" gik til Lars Sandahl for sin rolle som administrerende direktør i Dansk Industri.

Det oplyser Sustain Awards i en pressemeddelelse.

Virksomheden Velux Gruppen vinder prisen for "Årets Omstilling 2020" for initiativet Lifetime Carbon Neutral, der sætter en ny standard for virksomheders ansvar for deres CO2-udledninger.

Prisen bliver blandt andet begrundet med gruppens ambitiøse mål på tværs af koncernens værdikæde i overensstemmelse med Paris-aftalens mest ambitiøse 1,5-graders scenarie.

Lars Sandahl vandt prisen "Årets Sustainability Leder 2020" for at sætte en grøn retning for landets største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation.

Juryen begrundede prisen med hans kommunikation og personlige engagement i den bredere bæredygtighedsdagsorden som for eksempel øremærket barsel til mænd.

Derudover blev der uddelt tre priser for "Årets Sustainability Håb".

De tre priser gik til chef og specialist for bæredygtige produkter hos Grundfos Anna Pattis, miljø- og klimamanager hos Pandora Gareth Scheerder og senior manager og chef for afdelingen for global bæredygtig fremtid hos Danske Bank Martin Slipsager Frandsen.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal