Sigge Winther Nielsen bliver ny vicedirektør i Djøf

Den tidligere Deadline-vært Sigge Winther Nielsen bliver ny vicedirektør i Djøf og indtræder samtidig i direktionen med ansvar for økonomi, public affairs, udvikling og medieforretning.

Sigge Winther Nielsen
Sigge Winther Nielsen (38) Kommende, vicedirektør, Djøf

Efter et år som afdelingschef i Djøf har Sigge Winther Nielsen kravlet til toppen af akademikerfagforeningens interne hierarki og tiltræder fra 1. august som vicedirektør. 

Det oplyser Djøf til Altinget. 

Sigge Winther Nielsen indtræder samtidig i Djøfs direktion med ansvar for økonomi, public affairs, udvikling og medieforretning, som blandt andet dækker Djøfbladet.

Den nye vicedirektør medbringer erfaring fra sit tidligere arbejde i Finansministeriet, som tv-vært på Deadline og som politisk analytiker og chef for den politiske Politiken-sektion 'Skyggekabinettet'.

Han er uddannet cand.scient.pol. med en ph.d. i statskundskab fra Københavns Universitet og har desuden været gæsteforsker på University of California, Berkeley, og fulbright scholar på Columbia University, New York.

Sideløbende har han forfattet videnskabelige artikler til internationale tidsskrifter og udgivet bøger, blandt andet 'Projekt Løkke' om daværende Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal