Tidligere Falck-chef trækker sig fra post i energivirksomhed

Falcks tidligere koncernchef, Allan Søgaard Larsen, stopper som bestyrelsesformand for virksomheden Obton.

Allan Søgaard Larsen
Allan Søgaard Larsen (63) Medejer, Duos, medstifter, LøkkeFonden, formand, Welfare Tech, fhv. koncernchef, Falck

Skandaleramte Allan Søgaard Larsen, der er tidligere koncernchef i Falck, trækker sig endnu engang fra en bestyrelsespost i en virksomhed.

Denne gang fratræder han som bestyrelsesformand for solcelleparkproducenten Obton. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

"Bestyrelsesformand for Obton Group Holding, Allan Søgaard Larsen, har valgt at trække sig fra formandsposten og bestyrelsen af personlige årsager. Ledelsen i Obton Group har været meget glade for samarbejdet med Allan," står der i pressemeddelelsen.

På det seneste har Allan Søgaard Larsen trukket sig fra sine bestyrelsesposter i Ambu, Løkkefonden og Conferize, og han har været udskældt for sin tid som koncernchef i Falck, hvor han stod i spidsen for Falcks smædekampagne mod Bios.

Sagen om Falcks kampagne kom frem, efter at Konkurrencerådet afgjorde, at Falck misbrugte sin dominerende markedsposition til, at virksomheden pressede konkurrenten Bios ud af Danmark. Det skete i 2015 og 2016 under Allan Søgaard Larsens ledelse.

I stedet for Allan Søgaard Larsen bliver medstifter af Obton og nuværende bestyrelsesmedlem, Peter K. Jørgensen, ny bestyrelsesformand.

straka@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv sundhed gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement