Tidligere SF-spindoktor er ny toprådgiver for Mette Frederiksen

Den tidligere spindoktor i SF og kontorchef i Finansministeriet, Martin Madsen, er blevet ansat som økonomisk toprådgiver i Statsministeriet. 

Martin Madsen er fremover at finde i en nyoprettet stilling som departementsråd for Mette Frederiksen (S), hvilket i praksis vil sige, at han bliver Mette Frederiksens tætteste rådgiver i økonomiske spørgsmål. 

Det skriver Børsen

Martin Madsen kommer med en baggrund som spindoktor for SF's tidligere skatteminister Thor Möger Pedersen (SF) i 2011 til 2012 og senest fra en stilling som kontorchef i Finansministeriets Center for Holdbarhed og Strukturpolitik.

Han er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet og har desuden siddet i stillinger som chefanalytiker i tænketanken AE og som kontorchef i Erhvervsministeriet. 

Nu skal Martin Madsen så lede en nyoprettet økonomisk afdeling i Statsministeriet, som ifølge Statsministeriet kommer til at bestå af tre til fem ansatte.

Derudover bliver kerneopgaven for den tidligere spindoktor at rådgive statsministeren i økonomisk politik. 

Oprettelsen af den nye afdeling og den nye stilling til Martin Madsen skal ses i lyset af en politisk prioritering af Statsministeriet. Regeringen har i finansforslaget for 2021 afsat 18 millioner ekstra kroner til Statsministeriet, der planlægger at forøge antallet af medarbejdere. 

Ifølge Statsministeriet begyndte Martin Madsen allerede i sin nye stilling i sidste uge. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal