Tidligere spindoktor bliver ny kommunal kommunikationschef

Mark Thorsen er ny kommunikations- og formidlingschef i Frederiksberg Kommune.

Mark Thorsen
Mark Thorsen (37) Kommunikations- og formidlingschef, Frederiksberg Kommune
Inger Støjberg
Inger Støjberg (47) Næstformand for Venstre, MF
Simon Aggesen
Simon Aggesen (32) Borgmester (K), Frederiksberg

Inger Støjbergs (V) tidligere spindoktor, Mark Thorsen, bliver ny kommunikations- og formidlingschef i Frederiksberg Kommune. 

Det skriver Danske Kommuner, der også har fået det bekræftet af Mark Thorsen selv. 

Tilbage i december 2019 blev han politisk kommentator i en klumme på Ekstra Bladet, men den stilling har han nu opgivet til fordel for jobbet i Frederiksberg Kommune, der blandt andet består af pressehåndtering, taleskrivning og politisk rådgivning af borgmester Simon Aggesen (K).

Mark Thorsen er langtfra grøn på den politiske scene. Fra 2009 og frem til 2011 var han spindoktor og særlig rådgiver for daværende beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V), ligesom han var det i perioden 2015 til 2019, hvor Inger Støjberg bestred posten som udlændinge- og integrationsminister. 

Mellem de to regeringsperioder var han også tilknyttet Venstre, hvor han arbejdede som kontorleder og sidenhen politisk rådgiver for Venstres politiske ordfører, der dengang var Inger Støjberg. 

Frederiksberg Kommune har siden 1909 haft konservative borgmestre, og ved seneste kommunalvalg i 2017 var Det Konservative Folkeparti under 200 stemmer fra at miste borgmesterposten i kommunen. 

 

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal