TV 2's tidligere direktør træder ind i Egmont Fondens bestyrelse

Merete Eldrup er nyt medlem af Egmont Fonden og Egmont International Holding A/S' bestyrelse.

Merete Eldrup
Merete Eldrup (56) Fhv. adm. direktør, TV 2, fhv. vicedirektør, Energistyrelsen, fhv. ministersekretær, Finansministeriet
Lars-Johan Jarnheimer
Lars-Johan Jarnheimer (60) Bestyrelsesformand, Egmont

Egmont Fonden og Egmont International Holding A/S' bestyrelse har udpeget Merete Eldrup som nyt medlem.

Det oplyser fonden i en pressemeddelelse.

"Merete Eldrup er en af de mest erfarne medieledere i Danmark og har med dansk TV 2 stået i spidsen for en publicistisk virksomhed i digital udvikling. Vi er meget glade for, at Merete Eldrup har sagt ja til at indtræde i bestyrelsen," siger Egmonts bestyrelsesformand, Lars-Johan Jarnheimer.

Det 56-årige nye bestyrelsesmedlem gjorde sidste år en ende på en 12 år lang karriere som administrerende direktør i TV 2. Før det var hun gennem en tiårig periode koncerndirektør hos JP/Politikens Hus.

Samtidig har Merete Eldrup siddet i bestyrelsen hos blandt andre Rambøll, Gyldendal og Nykredit, hvor hun nu har udsigt til titlen som næstformand.

I den 100 år gamle Egmont Fonden skal hun træffe beslutninger for en fond, der støtter en lang række meget forskellige projekter, der omfatter både udsatte børn og store mediehuse.

"Egmont berører hver dag millioner af mennesker gennem en lang række stærke medievirksomheder – heriblandt TV 2 i Norge, som minder om dansk TV 2," siger Merete Eldrup og understreger, at hun glæder sig til at komme i gang.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal