V-byrådsmedlem melder sig ind i protestgruppe mod Støjberg

Kåre Harder Olesen (V), byrådsmedlem og 2. viceborgmester i Ballerup Kommune, har fået nok af sin partikollega Inger Støjberg (V) og har meldt sig ind i en protestgruppe mod den tidligere minister på Facebook. 

Kåre Harder Olesen
Kåre Harder Olesen 2. viceborgmester (V), Ballerup Kommune
Inger Støjberg
Inger Støjberg (47) Næstformand for Venstre, MF

Den verserende sag om Inger Støjberg (V) og den såkaldte Instrukskommission har nu fået en partikollega til at melde sig ind i en protestgruppe mod den tidligere minister og nuværende næstformand. 

Nærmere bestemt er det byrådsmedlemmet Kåre Harder Olesen (V), der tilsyneladende har fået nok. 

Han har meldt sig ind i Facebook-gruppen "Danskerne støtter IKKE Støjberg", der i skrivende stund har mere end 95.000 medlemmer. 

Kåre Harder Olesen er folkevalgt for Venstre og har været medlem af partiet i et kvart århundrede. Han roser partiet for at have 'høj til loftet og langt til døren', men sagen om Inger Støjberg har nået en grænse, skriver han i et Facebookopslag

"Jeg må dog sige, at grænsen er ved at være nået, når jeg ser den ene partifælle efter den anden samt partiorganisationen ukritisk støtte op om Inger Støjberg, og gå med på hendes retorik om barnebrude og at alle, der ikke støtter hende, er tilhængere af pædofili," skriver han i opslaget, der netop nu har fået 6300 likes.

Det mangeårige Venstre-medlem skriver, at Inger Støjberg må stå til ansvar for sine handlinger som minister.

"Jeg vil ikke slås i hartkorn med hverken de Venstrefolk, som ubetinget mener, at Inger Støjberg har gjort det rigtige, eller med Nye Borgerlige og deres usmagelige kampagne," skriver han.

Kåre Harder Olesen er byrådsmedlem og 2. viceborgmester for Venstre i Ballerup Kommune.

Gruppen er opstået samtidig med at Instrukskommissionen afhører vidner i en sag om en ulovlig instruks, som Inger Støjberg angivelig gav i 2016. Den handlede om, at alle asylpar, der kom til Danmark, skulle adskilles uden individuel sagsbehandling.

 

 

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal