Wammens ministersekretær bliver cheføkonom i Djøf

Djøf har hyret Anne Assenholm Nielsen som ny cheføkonom. Hun har siden 2018 arbejdet som ministersekretær i Finansministeriet. Samtidig bliver Esben Dahl Sørensen ny politisk chef. 

Anne Assenholm Nielsen
Anne Assenholm Nielsen Cheføkonom, Djøf, fhv. ministersekretær, Finansministeriet
Esben Dahl Sørensen
Esben Dahl Sørensen (34) Politisk chef, Djøf

Anne Marie Assenholm har efter seks år i Finansministeriet takket ja til en nyoprettet stilling som cheføkonom i Djøf. 

Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse. 

"Jeg ser frem til at bruge mine kompetencer fra centraladministrationen til at gøre Djøf endnu bedre for medlemmerne," siger hun om de nye opgaver, der venter. 

Djøf har for nylig lanceret en ny strategi, 'Form Fremtiden Sammen', der skal få organisationen til at spille en mere aktiv rolle i udviklingen af fremtidens velfærdsløsninger.

"Djøf har vedtaget en spændende strategi, som jeg gerne vil bidrage til at realisere. Det er spændende at få mulighed for at være med til at udvikle og skabe forandring," siger hun.

Anne Assenholm Nielsen har siden 2014 arbejdet i Finansministeriet, hvor hun siden 2018 har besat stillingen som ministersekretær for først Kristian Jensen (V) og senest Nicolai Wammen (S). 

Hun er uddannet i statskundskab fra Syddansk Universitet og har en masteruddannelse fra London School of Economics. 

Samtidig oplyser Djøf, at Esben Dahl Sørensen er ny politisk chef i organisationen. Han har siden 2019 fungeret som politisk chefrådgiver.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal