Dagens podcast: Er den stigende professionalisering på det civile område skidt for frivilligheden?

AJOUR: En ny interesseorganisation er på vej til de frivillige sociale foreninger for at sikre, at politikerne ikke træffer beslutninger over hovederne på dem som med satspuljen. Men er det et problem for frivilligheden, at området bliver mere professionelt?

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Flere af de frivillige sociale foreninger bliver mere og mere professionelle, og som et led i den udvikling er det nu også på tide at samle sig i en fælles interesseorganisation.

Derfor arbejder eksempelvis Bedre Psykiatri sammen med fem andre organisationer for at få den udvikling til at ske.

Men hvilken betydning har beslutningen om at afskaffe satspuljen for de frivillige sociale foreninger? Og hvordan fastholder foreningerne frivilligheden, i takt med at de bliver mere og mere professionelle?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse, hvor redaktør for Altinget: civilsamfund Carsten Terp er på besøg.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Når V stopper med at skændes, får partiet svært ved at være i opposition Dagens podcast: Når V stopper med at skændes, får partiet svært ved at være i opposition Næste artikel Dagens podcast: Hvorfor er alle pludselig så glade for Grønland? Dagens podcast: Hvorfor er alle pludselig så glade for Grønland?