Dagens podcast: Er Mette Frederiksen kommet tættere på en aftale om pension?

AJOUR: Der blev talt om pension ved weekendens møder hos både DF, S og Radikale. Er statsministeren så kommet tættere på en pensionsaftale?

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Et af valgets helt centrale emner var tidligere pension til de særligt nedslidte.

En pensionsaftale er dog ikke lige på trapperne, og Socialdemokratiet venter lidt endnu med at præsentere et udspil, som de andre partier kan tage stilling til.

Alligevel rakte Mette Frederiksen hånden ud til Kristian Thulesen Dahl under weekendens partimøder, og også DF-formanden tog debatten op i sin tale ved Dansk Folkepartis årsmøde.

Er Mette Frederiksen kommet nærmere en aftale om det centrale emne i valgkampen?

Det ser Altinget Ajour på i dagens udsendelse, hvor politisk kommentator Erik Holstein er gæst.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Dagens podcast: På seks år har den danske natur fået det værre Dagens podcast: På seks år har den danske natur fået det værre Næste artikel Dagens podcast: Hvis cigaretterne bliver ti kroner dyrere, gavner det mest statskassen Dagens podcast: Hvis cigaretterne bliver ti kroner dyrere, gavner det mest statskassen
Partilederne vil ud af coronakrisens konsensus

Partilederne vil ud af coronakrisens konsensus

ANALYSE: Mette Frederiksen holdt en endnu en landsmodertale grundlovsdag, mens alle de øvrige partiledere forsøger at sparke den politiske debat i gang igen. Thulesen holdt en skarp tale, og DF har nu lagt sig fast på en udmeldelse af EU.