Dagens podcast: Flere store slagsmål venter for undervisningsministeren

AJOUR: Regeringens støttepartier vil formentlig kæmpe for flere af deres mærkesager på undervisningsområdet. Både SF og R vil have flere penge til uddannelserne. Det ser Altinget Ajour nærmere på i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Pernille Rosenkrantz-Theil (S) har overtaget posten som undervisningsminister fra Merete Riisager, og det har allerede ført til ændringer på området.

Og det er formentlig ikke de sidste ændringer, der sker på undervisningsområdet, hvis det står til Rosenkrantz-Theil. Hun har i et interview med Altinget Uddannelse præsenteret flere idéer, som hun gerne ser gennemført.

Men hun kan formentlig også se frem til en del diskussioner med ordførerne fra støttepartierne, der også har centrale krav på undervisningsområdet.

I dagens udgave af Altinget Ajour sætter uddannelsesredaktør Simon Lessel fokus på de kampe, der venter ministeren.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Dagens podcast: Hvilken politik kan give magten tilbage til Venstre? Dagens podcast: Hvilken politik kan give magten tilbage til Venstre? Næste artikel Dagens podcast: Er målet for klimaloven stadig en bred aftale? Dagens podcast: Er målet for klimaloven stadig en bred aftale?