Dagens podcast: Hvilken politik kan give magten tilbage til Venstre?

PODCAST: Skal Venstre have fokus på midten af dansk politik, eller findes der en politisk sag, som blå blok kan enes om, og som kan sikre dem flertallet? Altinget: ajour ser nærmere på partiets fremtid i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Det ser ud, som om Jakob Ellemann-Jensen overtager rollen som Venstres nye leder.

Men med hvilket politisk projekt skal han føre partiet tilbage til magten i Danmark? Og hvilken type politiker er det i så fald, der skal lede tropperne i Venstre?

Det ser Altinget Ajour nærmere på i dagens udsendelse, hvor magasinredaktør Esben Schjørring ser på eftermælet for Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Enhedslisten tabte arbejdere - sådan ændrede partiernes vælgere sig ved valget Dagens podcast: Enhedslisten tabte arbejdere - sådan ændrede partiernes vælgere sig ved valget Næste artikel Dagens podcast: Flere store slagsmål venter for undervisningsministeren Dagens podcast: Flere store slagsmål venter for undervisningsministeren
Sagen Martin Rossen: Har vi det embedsværk, vi tror, vi har?

Sagen Martin Rossen: Har vi det embedsværk, vi tror, vi har?

ROSSEN: Altinget har de seneste uger taget debatten om embedsværkets tilstand og fremtid i kølvandet på regeringen Mette Frederiksens ansættelse af Martin Rossen som stabschef. Det store spørgsmål er, om de politiske sekretariater i embedsværket har været så længe undervejs, at vi ikke har taget stilling til dem.