Dagens podcast: Hvordan kan Mette Frederiksen få sin ide om differentieret pension til at ske?

PODCAST: Lige nu forhandler DA, FH og regeringen om Socialdemokratiets ønske om tidligere pension til de mest nedslidte. Løsningen ser svær ud – men hvad forhandler parterne egentlig om? Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Nu er de reelle forhandlinger om pensionsudspillet fra Socialdemokratiet i gang med at blive forhandlet imellem Dansk Arbejdsgiverforening, Fagbevægelsens Hovedorganisation og regeringen.

I løbet af valgkampen var et af de helt centrale emner den tidligere pension til de mest nedslidte på arbejdsmarkedet fra netop Socialdemokratiet.

Men det forventes, at DA får svært ved at acceptere centrale dele af pensionsudspillet i de kommende forhandlinger, og imens ser den parlamentariske situation lige så vanskelig ud.

Hvilke knapper kan regeringen egentlig dreje på for at få deres udspil til at gå i opfyldelse? Altinget: ajour ser nærmere på pensionsudspillet i denne udsendelse, hvor arbejdsmarkedsredaktør Søren Friis er gæst.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Kan psykiatrien nu se frem mod et økonomisk løft? Dagens podcast: Kan psykiatrien nu se frem mod et økonomisk løft? Næste artikel Dagens podcast: Folkeskolen tester som aldrig før, men i friskolerne er tendensen omvendt Dagens podcast: Folkeskolen tester som aldrig før, men i friskolerne er tendensen omvendt