Dagens podcast: Hvorfor er alle pludselig så glade for Grønland?

PODCAST: Lars Løkke løste tre historiske sager for grønlænderne i sin statsministertid, Mette Frederiksen har allerede haft to møder med landsstyreformanden, og nu taler Trump om at købe Grønland. Hvorfor nyder grønlænderne så stor bevågenhed?

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Donald Trump har fået øjnene op for Grønland, men det er han ikke ene om.

Lars Løkke Rasmussen havde et større fokus mod nord end sin forgænger, Helle Thorning-Schmidt, og nu ser det ud, som om Mette Frederiksen fortsætter den retning.

I sin korte statsministerperiode har hun allerede holdt to møder med Grønlands landsstyreformand, Kim Kielsen.

Hvordan kan det være, at der nu er så stort fokus på Grønland? Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse, hvor arktisredaktør Andreas Krog er gæst.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Er den stigende professionalisering på det civile område skidt for frivilligheden? Dagens podcast: Er den stigende professionalisering på det civile område skidt for frivilligheden? Næste artikel Dagens podcast: Kan psykiatrien nu se frem mod et økonomisk løft? Dagens podcast: Kan psykiatrien nu se frem mod et økonomisk løft?
Konservative tilbage fra dødsriget

Konservative tilbage fra dødsriget

ANALYSE: Den konservative fremgang er en kombination af målrettet strategi og rent held. Partiet var for få år siden tæt på endnu et formandsskift, og det blev diskuteret, om Konservative kunne overleve som et kommunalt parti.