Dagens podcast: Internt dokument afslører finanslovsdetaljer, men klimaet glimrer ved sit fravær

AJOUR: Klima er slet ikke nævnt i det lækkede interne notat, der viser regeringens finanslovsprioriteter. Men er det så ensbetydende med, at klimaet slet ikke bliver en del af finansloven?

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Altinget er kommet i besiddelse af et internt lækket dokument, der viser, hvordan regeringen lægger op til at prioritere 10 milliarder kroner på finansloven.

Her er der afsat penge til at lukke flere huller. Men der står intet om en klimaindsats i udkastet.

Hvor endeligt er det dokument, Altinget er kommet i besiddelse af? Og i hvor høj grad er tallene i sådan et dokument taktik?

Det svarer Altingets forsidejournalist Kristine Korsgaard på i dagens udsendelse, hvor hun også taler om det manglende klimaområde.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Kommunerne får flere penge – men velfærd er også blevet dyrere Dagens podcast: Kommunerne får flere penge – men velfærd er også blevet dyrere Næste artikel Dagens podcast: Dyr fraværsstraf er endnu en sten i skoen for Rosenkrantz-Theil Dagens podcast: Dyr fraværsstraf er endnu en sten i skoen for Rosenkrantz-Theil
Johnson taber afstemning: Skal bede EU om udskydelse af Brexit

Johnson taber afstemning: Skal bede EU om udskydelse af Brexit

BREXIT: Et flertal i det britiske underhus har stemt for en lov, der betyder, at den nye Brexit-aftale først kan godkendes, når al nødvendig lovgivning er på plads. Det betyder også, at den britiske premierminister Boris Johnson er nødt til at bede EU om en forlængelse.