Dagens podcast: Internt dokument afslører finanslovsdetaljer, men klimaet glimrer ved sit fravær

AJOUR: Klima er slet ikke nævnt i det lækkede interne notat, der viser regeringens finanslovsprioriteter. Men er det så ensbetydende med, at klimaet slet ikke bliver en del af finansloven?

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Altinget er kommet i besiddelse af et internt lækket dokument, der viser, hvordan regeringen lægger op til at prioritere 10 milliarder kroner på finansloven.

Her er der afsat penge til at lukke flere huller. Men der står intet om en klimaindsats i udkastet.

Hvor endeligt er det dokument, Altinget er kommet i besiddelse af? Og i hvor høj grad er tallene i sådan et dokument taktik?

Det svarer Altingets forsidejournalist Kristine Korsgaard på i dagens udsendelse, hvor hun også taler om det manglende klimaområde.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Kommunerne får flere penge – men velfærd er også blevet dyrere Dagens podcast: Kommunerne får flere penge – men velfærd er også blevet dyrere Næste artikel Dagens podcast: Dyr fraværsstraf er endnu en sten i skoen for Rosenkrantz-Theil Dagens podcast: Dyr fraværsstraf er endnu en sten i skoen for Rosenkrantz-Theil
Erhvervsliv: Enighed om EU-hjælpepakke godt for Danmark

Erhvervsliv: Enighed om EU-hjælpepakke godt for Danmark

HJÆLP: Det er godt for både EU-samarbejdet og Danmark, at EU's finansministre er blevet enige om en plan for genopretning af europæisk økonomi efter coronakrisen, vurderer en ekspert og en brancheorganisation.