Dagens podcast: Lobbyindsatsen har kørt på fuldt blus både før og efter valget

AJOUR: Store organisationer gør, hvad de kan, for at få lige præcis deres formulering med i regeringsgrundlaget, som lige nu bliver forhandlet. Altinget: ajour sætter fokus på betydningen af dokumentet i dagens udsendelse.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Henrik Axel Lynge Buchter

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

I 2001 fik Danmarks Idrætsforbund skrevet et afsnit ind i regeringsgrundlaget, fordi Brian Mikkelsen var i tæt kontakt med forbundet og enig i mange af deres betragtninger.

Det fortæller den tidligere kulturminister, der også har været minister for økonomi, erhverv og justits, i dagens podcast.

Det er i det hele taget af stor betydning for organisationerne, hvad der kommer til at stå i regeringsgrundlaget, og derfor har nogle også forberedt indsatsen lang tid i forvejen – til begge udfald af valget.

I dagens podcast kan du møde administrerende direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, og generalsekretær i Red Barnet, Johanne Schmidt-Nielsen, der begge tidligere har en fortid i Folketinget og deler ud af deres viden om regeringsgrundlagets betydning.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Brian Mikkelsen

Adm. direktør, Dansk Erhverv, bestyrelsesformand, Nationalmuseets Museumsråd, bestyrelsesnæstformand, Kraks Fond, bestyrelsesnæstformand, Ove K investfond, formand, Ordrupgaard Advisory board, bestyrelsesmedlem, ATP, bestyrelsesmedlem, Pension Danmark
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 1994)

Johanne Schmidt-Nielsen

Generalsekretær, Red Barnet
ba.scient.soc. (Roskilde Uni 2007)

0:000:00