Dagens podcast: Mens vi venter på sundhedsreformen

AJOUR: 2018 var året, hvor regeringen ville fremlægge et udspil til en stor reform af sundhedsvæsenet, men året gik, uden reformen kom. I årets sidste afsnit af Altinget: ajour ser vi nærmere på reformen, der forsvandt.

Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) og Lars Løkke Rasmussen (V) ved fremlæggelsen af regeringens psykiatriudspil i september (arkivfoto).
Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) og Lars Løkke Rasmussen (V) ved fremlæggelsen af regeringens psykiatriudspil i september (arkivfoto).Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Lise-Lotte Skjoldan

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Et af de største sundhedspolitiske emner i 2018 har været den sundhedsreform, som regeringen har varslet. Men den er ikke kommet endnu.

Nu lyder det fra både statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V), at udspillet bliver fremlagt til januar. Måske allerede i statsministerens nytårstale kan sundhedsreformen blive et emne.

I dagens afsnit af Altinget: ajour er sundhedsredaktør Signe Løntoft i studiet for at tale om, hvorfor regeringen vil lave en reform, og hvordan regionernes fremtid ser ud.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00