Dagens podcast: Sådan skrider regeringsforhandlingerne frem

AJOUR: Der forhandles stadig bag lukkede døre om Danmarks fremtid, men hvad ved vi egentlig om indholdet af forhandlingerne? Og holder støttepartierne fast i deres røde linjer? Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Det er 14 dage siden, at resultatet af Folketingsvalget stod klart.

Der er dog fortsat ikke en ny regering på plads - men forhandlingerne er i gang på fuldt blus.

Men hvad forhandler de egentlig om? Og hvordan skrider forhandlingerne frem?

Det ser Altinget: ajour nærmere på med forsidejournalist Kristine Korsgaard.

*Denne udsendelse er optaget inden udviklingen onsdag aften, hvor S, SF og EL indgik en aftale om et klimamål, mens Radikale udeblev fra mødet i protest mod, at det blev offentliggjort, før der lå en endelig aftale.

Læs mere om den udvikling her: Ekspert kalder rød klimaaftale ”historisk” og ”ambitiøs” – alligevel er der dårlig stemning 

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: DF er begyndt arbejdet med at finde tilbage til vælgerne Dagens podcast: DF er begyndt arbejdet med at finde tilbage til vælgerne Næste artikel Dagens podcast: Snart skal en ny regering finde penge frem til det danske sundhedsvæsen Dagens podcast: Snart skal en ny regering finde penge frem til det danske sundhedsvæsen
Podcast om klima: Derfor tøver regeringen pludselig

Podcast om klima: Derfor tøver regeringen pludselig

AJOUR: Regeringen foreslår en halv million elbiler i 2030, fordi man ikke vil risikere at lade almindelige familier betale regningen. Altingets klimaredaktør, Morten Øyen, forklarer i dagens udsendelse.