Dagens podcast: Skovbrande i Brasilien står i vejen for frihandelsaftale mellem EU og Sydamerika

AJOUR: Mercosur er navnet på den sydamerikanske handelssammenslutning, som består af Brasilien, Argentina, Paraguay og Uruguay. Gennem de sidste 20 år har EU arbejdet på at lave en handelsaftale med Mercosur-landene.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS 

EU og Mercosur står nu endelig på målstregen og mangler blot EU's godkendelse. Men under sidste uges plenarmøde i Europa-Parlamentet kom aftalen med Mercosur pludselig frem i rampelyset under en debat om skovbrandene i Amazonas-regnskoven. Hvordan det hænger sammen handler det om i dagens udgave af Altinget Ajour.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Ny FN-rapport: Havene stiger med foruroligende hast Ny FN-rapport: Havene stiger med foruroligende hast Næste artikel Endnu et blåt parti melder ud: LA vil reducere drivhusgasser med 70 procent Endnu et blåt parti melder ud: LA vil reducere drivhusgasser med 70 procent
Hummelgaard erkender: Vi kommer ikke til at hæve dagpengesatsen

Hummelgaard erkender: Vi kommer ikke til at hæve dagpengesatsen

FLEXICURITY: Regeringen anerkender problem med udhuling af dagpenge, men mangler politisk opbakning til at hæve ydelsen. Beskæftigelsesministeren kalder boom i lønforsikringer en "pragmatisk og forståelig" måde at håndtere udfordringen på.