Frank Jensen indkalder til nyt pressemøde

SEXISME: Overborgmester i Københavns Kommune, Frank Jensen, har med kort varsel indkaldt til nyt pressemøde klokken 12.

Overborgmester i København Frank Jensen holder nu et nyt pressemøde efter sagerne om, at han har krænket en række kvinder. Det oplyser Københavns Kommunes økonomiforvaltning.

Pressemødet bliver holdt klokken 12 på Islands Brygge i København og kommer i kølvandet på krisemødet i Socialdemokratiet i går, hvor Frank Jensen indrømmede, at han har været en del en krænkelseskultur.

På det efterfølgende pressemøde søndag aften oplyste han, at han foreløbig bliver siddende som overborgmester. Og han gav han udtryk for, at han nu gerne gå fra at være en del af problemet til at blive en del af løsningen.

Mandag har også statsminister Mette Frederiksen (S) kommenteret sagen.

"Jeg ser med meget stor alvor på de anklager, der er rejst. Det er åbenlyst, at vi i Socialdemokratiet også har problemer. Det skal ændres nu," sagde hun til til Ritzau ifølge Berlingske.

Hele pressemødet kan ses på Altinget.dk.

Forrige artikel Det sker i EU: Østersøfisk, vegetarbøffer og Brexit-ballade Det sker i EU: Østersøfisk, vegetarbøffer og Brexit-ballade Næste artikel Frank Jensen træder tilbage og advarer mod MeToo-jagt: Vi skal passe på, vi ikke stiller folk for en folkedomstol Frank Jensen træder tilbage og advarer mod MeToo-jagt: Vi skal passe på, vi ikke stiller folk for en folkedomstol