Hvem stemmer på Dansk Folkeparti? Her er partiets typiske vælgere

VÆLGERPROFIL: Har Dansk Folkeparti flest mandlige eller kvindelige vælgere? Hvilken aldersgruppe er mest udbredt blandt partiets vælgere, og hvilken uddannelse har de oftest i bagagen? Bliv klogere på Dansk Folkepartis vælgere her.

Lørdag samles partimedlemmer fra Dansk Folkeparti til årsmøde. Det foregår på grund af coronavirussen i år digitalt, hvor deltagerne sidder fordelt på fem lokationer med hovedscene i Odense.

I anledning af årsmødet har Altinget set nærmere på partiets vælgerprofil, som professor og valgforsker Kasper Møller Hansen har lavet for Altinget på baggrund af tal fra Kantar Gallup og Epinion.

Hvis du stemmer Dansk Folkeparti, er der større sandsynlighed for, at du er en mand, end du er en kvinde. Du er sandsynligvis over 70 år, pensionist og bor i ejerlejlighed. Du har formentlig enten en erhvervsfaglig uddannelsesbaggrund eller ikke taget anden uddannelse efter folkeskolen.

Dyk ned i Dansk Folkepartis vælgerprofil her.

Forrige artikel Kløften i EU går ikke mellem øst og vest, men mellem retsstatens venner og fjender Kløften i EU går ikke mellem øst og vest, men mellem retsstatens venner og fjender Næste artikel Se og læs Kristian Thulesen Dahls tale fra DF's årsmøde Se og læs Kristian Thulesen Dahls tale fra DF's årsmøde
Regeringen lander bred aftale om milliarderstatning til minkavlere

Regeringen lander bred aftale om milliarderstatning til minkavlere

ERSTATNING: Et bredt flertal i Folketinget er enige om en aftale, som sikrer knap 19 milliarder i erstatning til danske minkavlere og følgeerhverv. Over de næste ti år skal avlerne kompenseres for aflivningen af alle mink i kampen mod coronasmitte.