Igen gode regnskaber fra public affairs-bureauer

REGNSKABER: Tre af de store danske public affairs-bureauer har aflagt regnskaber for 2019, der igen bærer præg af en branche, hvor man kan tjene penge.

Hvordan regnskaberne for 2020 midt i en coronakrise kommer til at se ud, ved vi af gode grunde intet om endnu – men tre af de store public affairs-bureauer har de seneste dage aflagt pæne regnskaber for 2019.

Primetime Kommunikation Forpagtningsselskab A/S: Med en omsætning for ti millioner kroner og et resultat efter skat på 631.144 kroner er der plads til et udbytte på 600.000 kroner. Regnskabet viser en samlet egenkapital på 1,87 millioner kroner, hvilket er et fald i forhold til sidste års regnskab, hvor egenkapitalen lå på 2,74 millioner kroner. "Årets resultat har indfriet de forventninger, der var stillet til året," hedder det.

Geelmuyden Kiese A/S: Med en omsætning på 46,1 million kroner og et udbytte på 2,8 millioner kroner fik Geelmuyden Kiese et samlet resultat for året på 2,76 millioner kroner, hvilket er næsten en tredobling  i forhold til 2018. Regnskabet viser en samlet egenkapital på 3,97 millioner kroner, hvilket er en stigning i forhold til sidste års regnskab, hvor egenkapitalen lå på 1,21 millioner kroner.

Operate A/S: Regnskabet for 2019 viser et udbytte på 4,5 millioner kroner, en omsætning på 52,3 millioner kroner og et resultat på 4,53 millioner kroner. Egenkapitalen er på 11,1 millioner kroner. 

 

Forrige artikel Det svenske folkemøde aflyst grundet corona Næste artikel Rud Pedersen glad for nyt årsregnskab – otte ekstra årsværk Rud Pedersen glad for nyt årsregnskab – otte ekstra årsværk
Internt notat var Støjbergs vigtigste forsvarsvåben 

Internt notat var Støjbergs vigtigste forsvarsvåben 

INSTRUKSKOMMISSION: Tidligere udlændingeminister Inger Støjberg parerede søndag en stor del af de kritiske spørgsmål om en ulovlig instruks fra 2016 med et godkendt ministernotat, der åbnede for individuel sagsbehandling af unge asylsøgende par.