Kom til EP-valgmorgen: Hvem erobrede Europa-Parlamentet?

MORGENMØDE: Hvem erobrede Europa-Parlamentet? Kom til gratis morgenarrangement med kaffe og croissanter, og få overblik over valgresultatet.

Sammen med Nyt Europa og Europa-Parlamentet i Danmark inviterer Altinget til arrangement morgenen efter europaparlamentsvalget fra klokken 8.15 til 9.30. 

Europaparlamentsvalget 2019 er udråbt til et af de vigtigste EP-valg længe. Får de EU-skeptiske partier rundt i Europa den fremgang, som man forventer? Hvilke danske partier klarer sig godt? Hvem går tilbage? Og hvad får resultatet af betydning for Danmark, Europa og resten af verden?

Det forsøger vi at give svar på, når vi ordner valgresultatet over en kop kaffe og en croissant. Her vil blandt andre Bjarke Møller, direktør i Tænketanken Europa, og Altingets Europa-analytiker Thomas Lauritzen udlægge søndagens valgresultat. Og mon ikke også, at nogle af de nyvalgte medlemmer kigger forbi. 

Hvad: EP-valgmorgen: Hvem erobrede Europa-Parlamentet
Hvornår: 27. maj kl. 8.15-9.30
Hvor: Altingets gård, Ny Kongensgade 10, København K.
Hvordan: Arrangementet er gratis og åbent for alle. Find mere info her.

 

 

Forrige artikel Nyt skridt i sag om millionsvindel: Nu sigtes Britta Nielsen for bedrageri og forfalskning  Nyt skridt i sag om millionsvindel: Nu sigtes Britta Nielsen for bedrageri og forfalskning Næste artikel Gense interviewet med Uffe Elbæk og co. fra Altingets gård Gense interviewet med Uffe Elbæk og co. fra Altingets gård