Kommentar af 
Marie Krarup

Krarup til Tarek Hussein: Det er ikke antidemokratisk at kæmpe for frihed

REPLIK: Det er hverken totalitært eller antidemokratisk at sætte spørgsmålstegn ved ghettomuslimernes stemmer på Radikale og Enhedslisten. Jeg ønsker blot at bevare den frihed, vi har i Danmark, skriver Marie Krarup.

Vi ser muslimske borgere, der er modstandere af den danske form for frihed, stemme for Radikale og Enhedslisten. Det er bekymrende, skriver Marie Krarup (DF).
Vi ser muslimske borgere, der er modstandere af den danske form for frihed, stemme for Radikale og Enhedslisten. Det er bekymrende, skriver Marie Krarup (DF).Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Tarek Ziad Hussein angriber mig i Altinget for at være totalitær, konspirationsteoretiker, hadefuld samt ikke at kunne forstå adskillelsen af stat og kirke i Danmark.

Tarek Ziad Hussein vil gerne komme og give mig et oplæg om det sidste, som han mener, jeg ikke helt har forstået. Til det er der at sige, at Tarek Ziad Hussein måske lige skulle sætte sig ind i det faktum, at stat og kirke ikke er adskilt i Danmark! Så måske belæringen skulle gå den anden vej. Så kunne jeg måske også belære manden om, at det er bedre at bruge argumenter end skældsord i en debat.

Jeg var også i debat med Tarek Ziad Hussein i Deadline for en uge siden, hvor han på samme måde råbte skældsord som racisme og nazisme uden argumenter efter mig. Så egentlig er manden under niveau og fortjener ikke et argumenteret svar.

For det er jo tydeligvis ikke det niveau, han er på. Men da jeg nu i mange andre sammenhænge har skrevet om sagen, kan jeg gøre et sidste forsøg på at forklare Tarek Ziad Hussein, hvad synspunktet går ud på ved at give et resume af mine andre indlæg.

Fakta
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Debatindlæg kan sendes til [email protected]

Det kommer her:

Jeg vil gerne bevare den frihed, vi har i Danmark. Jeg mener ikke, at det er muligt at bevare den frihed, hvis en stor andel af landets borgere er modstandere af frihed. For eksempel ytringsfrihed og religionsfrihed.

Det er simpelthen bekymrende at se Radikale og Enhedslisten være nyttige idioter for en frihedsfjendsk kultur.

Marie Krarup (DF)

Nu ser vi muslimske borgere, der er modstandere af denne form for frihed, stemme for Radikale og Enhedslisten, der jo ønsker at lempe udlændingepolitikken, så vi kan få endnu flere frihedsfjendske mennesker til landet. Er det ikke en anelse bekymrende, når en aktivist i Muhammed-krisen, der arbejdede for afskaffelse af ytringsfriheden, nu kæmper for at få muslimer til at stemme på Enhedslisten?

Jeg synes, det er bekymrende. Det er ikke totalitært. Det er ikke hadefuldt eller konspirationsteoretisk. Det er simpelthen bekymrende at se Radikale og Enhedslisten være nyttige idioter for en frihedsfjendsk kultur.

Hvis Tarek Ziad Hussein ikke kan forstå det synspunkt uden at råbe skældsord, så burde han måske på skolebænken igen for at lære at læse indenad.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Marie Krarup

Fhv. MF (DF, løsgænger)
sprogofficer (Forsvaret), cand.mag. i øststatskundskab, samfundsfag og religion (Københavns og Aarhus Uni. 1996 og 2006)

Tarek Ziad Hussein

Direktør, Dfunk, debattør og forfatter
cand.jur. (Københavns Uni. 2019)

0:000:00