Se pressemødet: Regeringen vil skærpe straffen for coronaforbrydelser

TV: Hver dag holder relevante myndigheder et pressemøde, hvor de opdaterer om situationen i forhold til coronavirus i Danmark. I dag deltager justitsminister Nick Hækkerup (S), direktør for Udenrigsministeriets Borgerservice Erik Brøgger, centerchef i Sundhedsstyrelsen Helene Bilsted Probst og rigspolitichef Thorkild Fogde. Se hele pressemødet her.

Forrige artikel Dagens corona-overblik: Ledigheden stiger, mens en enorm hjælpepakke fra USA sender markederne i grønt Dagens corona-overblik: Ledigheden stiger, mens en enorm hjælpepakke fra USA sender markederne i grønt Næste artikel Isolation kan efterlade tusindvis af ældre bundet til sengen, deprimerede eller med forværret demens Isolation kan efterlade tusindvis af ældre bundet til sengen, deprimerede eller med forværret demens
Kronik: Jeg vågnede op i et samleje, jeg ikke vidste, jeg var en del af

Kronik: Jeg vågnede op i et samleje, jeg ikke vidste, jeg var en del af

KRONIK: For syv år siden var jeg blevet for fuld og var faldet i søvn. Jeg vågnede op i et samleje, jeg ikke selv vidste, jeg var en del af. I dag har debatten om #MeToo, sexisme og samtykkeloven givet kvinder som mig et sprog til at sætte ord på egne oplevelser. Nu skal samfundet lytte og handle, skriver Marie de Stoppelaar.