Lyt til artiklen om Støjbergs alternative virkelighed

PODCAST: Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, analyserer i det seneste udgave af Altingets magasin på sagen om Inger Støjbergs såkaldte barnebrude. Her kan du lytte til hele artiklen.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Lige siden 2001 har der været en arbejdsdeling i den borgerlige blok: DF råbte højt om udlændinge, og Venstre styrede uden om brud på konventionerne og love.

Det ændrede sig, da Inger Støjberg blev minister på området. Nu blev de to roller samlet hos en og samme person. Det er næsten mere, end man kan bede et menneske om at gabe over.

Sådan skriver Jakob Nielsen, Altingets chefredaktør, om denne artikel, som han har skrevet til Altingets seneste magasin. Her kan du lytte til hele artiklen, der er læst op af Tore Keitum Fisker fra strillo.com.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Ugens EU-podcast: Kansler Merkel tager roret i en sommer fyldt med kriser Ugens EU-podcast: Kansler Merkel tager roret i en sommer fyldt med kriser Næste artikel Podcast: Er 20 års forebyggelse spildt, Søren Brostrøm? Podcast: Er 20 års forebyggelse spildt, Søren Brostrøm?
For højt skolefravær koster mindst 200 familier børnechecken

For højt skolefravær koster mindst 200 familier børnechecken

STRAF: I landets fem største kommuner har mere end 200 familier mistet børnechecken, fordi deres børn har haft for meget ulovligt fravær. Aarhus-rådmand kritiserer straffen for at ramme socialt skævt, mens holdningen i København er anderledes positiv.