Anmeldelse af 
Redaktionen

Månedens boganmeldelser

BØGER: Juni bød blandt andet på en spionthriller fra virkelighedens verden og Madeleine Albrights erindringer om tiden efter politik. Læs her, hvilke bøger der enten begejstrede eller skuffede Altingets anmeldere. 

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Redaktionen

Fremragende spionthriller fra virkelighedens verden

Ben Macintyre: 'Spionen og forræderen'. Udkom på Gyldendal 25. maj: Den nervepirrende historie om en af Den Kolde Krigs mest betydningsfulde dobbeltagenters arbejde og flugt bør ligge øverst i bunken med sommerlæsning, skriver Altingets forsvarsredaktør Andreas krog og kvitterer med 6 A'er.

Læs anmeldelsen her

 

 

Jarl Cordua: Kaare R. Skous mislykkede bog om VLAK-regeringen er en gedigen skuffelse

Kaare R. Skou: "Blå vinter. Det borgerlige Danmarks kollpas. Lars Løkke Rasmussens VLAK-regering 2016-2019", 515 sider, udkom på Momenta 3. juni: Som journalistisk værk er Kaare R. Skous bog om VLAK-regeringen og blå bloks kollaps en gedigen skuffelse. Men som debatbog har bogen bestemt sine kvaliteter, især hvis man deler forfatterens politiske syn på verden, skriver Jarl Cordua og giver bogen 2 A'er.

Læs anmeldelsen her

 

 

David Trads: Fascinerende Albright-erindring om tiden efter politik

Madeleine Albright: 'Helvede og andre destinationer – Erindringer i det 21. århundrede', 424 sider, udkom på Gads Forlag 29. maj: Madeleine Albrights nye biografi er en fin bog, men selvom Albright er en endog meget fascinerende person, så er vi ikke helt på niveau med hendes bedste bøger, skriver David Trads, der giver bogen 4 A'er.

Læs hele anmeldelsen her

 

 

Krastevs coronabog udpeger fremtidens vigtigste tendenser

Ivan Krastev: 'Hvornår er det i morgen? Pandemiens paradokser', 109 sider, udkom på Informations Forlag 19. juni: Den bulgarske politiske tænker Ivan Krastev er tilbage med et essay skrevet fra og om coronakarantænen. Der er fart over feltet, og undervejs får han udpeget de vigtigste tendenser, vi skal holde øje med i fremtiden, skriver Altingets magasinredaktør. Krastev får 4 A'er. 

Læs hele anmeldelsen her

 

Læs de bedst anmeldte bøger i 2020 her.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

David Trads

Journalist, forfatter og kommentarskribent
journalist (DJH 1994)

Jarl Cordua

Radiovært, kommentator
cand.polit. (Københavns Uni. 1998)

0:000:00