Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i Statsministeriet

CORONA: Statsminister Mette Frederiksen (S) indkalder til pressemøde om håndteringen af coronavirus i Danmark. Det sker, efter at smittetallene over en længere periode har været stigende flere steder i landet.

Efter en længere periode med stigende coronasmitte i samfundet indkalder statsminister Mette Frederiksen (S) til pressemøde.

De seneste tal viser, at 60 personer er indlagte med corona i Danmark – heraf tre personer på intensiv afdeling. Torsdag var der registreret 453 nye smittetilfælde siden onsdag, og det er det næsthøjeste tal på et døgn, siden virussen brød ud i vinter. 

Pressemødet finder sted i Statsministeriet fredag klokken 14, og det er endnu ikke muligt at få oplyst, hvilke myndigheder der vil være repræsenteret, eller om der vil blive præsenteret nye restriktioner.  

Forrige artikel Dagens overblik: 1,3 millioner danskere skal testes for antistoffer, og DF er bekymret over ny bog om Thulesen Dagens overblik: 1,3 millioner danskere skal testes for antistoffer, og DF er bekymret over ny bog om Thulesen Næste artikel Prøv quizzen: Har du fulgt med? Prøv quizzen: Har du fulgt med?
Holstein: Støjbergs tale lignede en afskedstale   

Holstein: Støjbergs tale lignede en afskedstale  

LANDSMØDE: Jakob Ellemann forsøgte med sin landsmødetale at favne både Tommy Ahlers-segmentet og det jyske segment. Efter Støjbergs tale peger pilen i retning af, at hun forlader partiet, vurderer Altingets politiske kommentator Erik Holstein.