Podcast: Det vil Venstre og Dansk Folkeparti med verdensmålene

AJOUR: Regeringen vil implementere verdensmålene i ministerierne, men hvad vil de øvrige partier i Folketinget? Det kan du høre i denne udsendelse, hvor Tommy Ahlers fra Venstre og René Christensen fra DF fortæller mere.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Verdensmålene har fem-års fødselsdag, og i den anledning er det blevet tid til at gøre status.

Hvor langt er Danmark nået, og hvor bør Danmark især pulje kræfterne?

Det er nogle af de spørgsmål, der bliver debatteret i denne uge, hvor Altinget i anledning af jubilæet sætter fokus på målene.

Regeringens finansminister, Nicolai Wammen, har en handlingsplan i støbeskeen. Den skal fokusere på, hvordan Danmark bedst når målene - men inden 2030 kan magten nå at skifte, så hvad fokuserer de øvrige partier i Folketinget på?

Det kan du høre mere om i denne udgave af Altinget Ajour, hvor du kan lytte til to taler. En fra Venstres klimaordfører, Tommy Ahlers, og en fra Dansk Folkepartis finansordfører, René Christensen.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Hvad har verdensmålene med Danmark at gøre? En hel del, mener regeringen Podcast: Hvad har verdensmålene med Danmark at gøre? En hel del, mener regeringen Næste artikel Podcast: Konservatives målinger går op - kan partiet så fortsætte de små armbevægelser? Podcast: Konservatives målinger går op - kan partiet så fortsætte de små armbevægelser?