Podcast: Ellemann og Støjberg kan blive en farlig cocktail for Konservative

AJOUR: Den nye ledelse i Venstre kan appellere bredt til mange konservative vælgere, og derfor er valget af Ellemann og Støjberg ikke umiddelbart en positiv nyhed for K, mener Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Når Konservative i weekenden skal holde landsråd, er det med en god oplevelse fra folketingsvalget i juni.

Der fordoblede partiet næsten sin vælgeropbakning og gik fra 3,4 procents opbakning til 6,6 procent.

Men en af partiets vante samarbejdspartnere har fået en ny formand og næstformand, der potentielt set kan gribe om en masse af Konservatives vælgere.

Hvad skal Konservative gøre for at opretholde resultatet fra valget – og måske sikre sig endnu større opbakning?

Altinget Ajour tager temperaturen på partiet forud for landsrådet i weekenden med Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Dagens podcast: Hvad betyder Ellemann og Støjberg for Venstres fremtid? Dagens podcast: Hvad betyder Ellemann og Støjberg for Venstres fremtid? Næste artikel Ugens Europa-podcast: Har Folketinget for lidt indflydelse på EU's ledelse? Ugens Europa-podcast: Har Folketinget for lidt indflydelse på EU's ledelse?
For højt skolefravær koster mindst 200 familier børnechecken

For højt skolefravær koster mindst 200 familier børnechecken

STRAF: I landets fem største kommuner har mere end 200 familier mistet børnechecken, fordi deres børn har haft for meget ulovligt fravær. Aarhus-rådmand kritiserer straffen for at ramme socialt skævt, mens holdningen i København er anderledes positiv.