Podcast: En halv million danskere kan lige nu stemme til det glemte valg

AJOUR: Man kan få indflydelse på, hvordan Tryghedsgruppen, som har en formue på 38 milliarder kroner, skal styres. Skal der udbetales mere til medlemmerne eller mere fokus på fondsbevillinger? Altinget Ajour klæder dig på til valget her.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Bor man i Region Hovedstaden og er kunde hos enten Alka eller Tryg, så er det muligt at stemme til valget i Tryghedsgruppen.

Her kan forbrugerne være med til at præge retningen for den store organisation, der ud over de to forsikringsselskaber også har Trygfonden under sin hat.

Der er omkring 500.000 stemmeberettigede, men langt under halvdelen har afgivet deres stemme ved tidligere valg. Nu er der dog igangsat en kampagne for at få folk til at opdage valgene.

Altinget Ajour ser nærmere på, hvordan tilstanden for denne type af medlemsorganisationer er, og sætter dig godt og grundigt ind i valget til Tryghedsgruppen.

Dagens gæst er civilsamfundsredaktør Carsten Terp.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Ugens EU-podcast: Bye-bye Britain … Mon vi andre følger trop en dag? Ugens EU-podcast: Bye-bye Britain … Mon vi andre følger trop en dag? Næste artikel Podcast: Regeringens udligningsudspil er overraskende omfattende – men mangler en del svar Podcast: Regeringens udligningsudspil er overraskende omfattende – men mangler en del svar