Podcast: Forholdet på venstrefløjen er godt, mens DF og V begynder på nye projekter

AJOUR: En ny politisk sæson går i gang med åbningsdebatten torsdag. Altinget Ajour tager temperaturen på partierne, før debatten går i gang.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Efter sommerens folketingsvalg, hvor Venstre måtte afgive magten, og Dansk Folkeparti blev straffet af vælgerne, skal de blå partier finde et nyt projekt frem til den nye politiske virkelighed.

Den virkelighed begynder torsdag, når åbningsdebatten løber af stablen i Folketinget fra klokken ti.

Det gør det med et meget godt forhold imellem regeringen og dens støttepartier, der indtil videre ikke har været ude i de store skænderier.

Hvad bliver interessant at holde øje med, når den nye sæson går i gang? Det ser Altinget Ajour nærmere på i dagens udsendelse, hvor Erik Holstein, politisk kommentator på Altinget, er gæst.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Podcast: Altinget guider dig igennem overraskelser og udeladelser i lovkataloget Podcast: Altinget guider dig igennem overraskelser og udeladelser i lovkataloget Næste artikel Podcast: Regeringen står over for sprængfarlig kamp om milliarder til kommuner Podcast: Regeringen står over for sprængfarlig kamp om milliarder til kommuner