Podcast: Har pandemien efterladt permanente forandringer i dansk politik?

PODCAST: Arnes tur var den næste, og de blå skulle til at angribe de røde på økonomien, men så kom corona og pludselig talte alle om Søren Brostrøm og Kåre Mølbak. Får coronaen nu længerevarende betydning for dansk politik?

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Før bare et halvt år siden var alt i den skønneste orden, og vi talte kun om, hvordan samfundet blev bedre, end hvad det var i forvejen.

Nu har fokus ændret sig, og i stedet handler den politiske dagsorden om at opretholde standarden og undgå at den økonomiske krise rammer os for hårdt.

Coronapandemien har ramt verden hårdt - både på menneskeligt og på politisk plan.

Virussen har ændret danskernes færden i det daglige, men kommer virussen også til at ændre dansk politik?

I denne udgave af Altingets sommerpodcast dykker Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, Altingets sundhedspolitiske analytiker, Ole Toft, og magasinredaktør, Esben Schjørring, ned i konsekvenserne af coronaen, og hvad vi har lært af den indtil videre.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Er 20 års forebyggelse spildt, Søren Brostrøm? Podcast: Er 20 års forebyggelse spildt, Søren Brostrøm? Næste artikel Podcast: Vi fik et klimavalg – men fik vi også en ny grøn politik? Podcast: Vi fik et klimavalg – men fik vi også en ny grøn politik?
For højt skolefravær koster mindst 200 familier børnechecken

For højt skolefravær koster mindst 200 familier børnechecken

STRAF: I landets fem største kommuner har mere end 200 familier mistet børnechecken, fordi deres børn har haft for meget ulovligt fravær. Aarhus-rådmand kritiserer straffen for at ramme socialt skævt, mens holdningen i København er anderledes positiv.