Podcast: Kendte S-profiler og ukendte byrødder i spil. Hvem skal afløse Frank Jensen?

AJOUR: Frank Jensen er trådt tilbage som overborgmester i København - og nu går jagten ind på at finde en afløser. Hvilken arv efterlader Frank Jensen - og hvordan skal partiet genvinde København til næste kommunalvalg? Lyt med i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Frank Jensen er færdig i dansk politik. Han havde ellers besluttet sig for at fortsætte søndag aften - men mandag middag var han kommet på andre tanker.

Nu står Socialdemokratiet uden reel spidskandidat til kommunalvalget i november 2021 - og derfor er jagten på den, der skal videreføre partiets over 110 år lange periode som overborgmesterparti i København begyndt.

Hvem er i stand til det? Og hvilken arv efterlader Frank Jensen sig efter mere end ti år på posten som overborgmester?

Det dykker vi ned i i dagens udgave af Altinget Ajour. Gæsterne er chefredaktør Jakob Nielsen og redaktør for Altinget Hovedstaden Kasper Kaasgaard.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast fra topmødet: Derfor nægter Europas ledere at bøje sig for briterne Podcast fra topmødet: Derfor nægter Europas ledere at bøje sig for briterne Næste artikel Podcast: De økonomiske vagthunde åbner for at lempe på en omstridt lov Podcast: De økonomiske vagthunde åbner for at lempe på en omstridt lov