Podcast: Hverken mennesker eller økonomier er immune over for coronavirus

AJOUR: Mette Frederiksen og en stor del af Vestens ledere forsøger lige nu at balancere mellem at inddæmme covid-19 og at holde hjulene i gang. Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, fortæller om den sag i denne udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Coronavirus smitter ikke kun mennesker; den risikerer også at smitte økonomier og i sidste ende hele staters legitimitet.

Det er den udfordring, som Mette Frederiksen i disse dage forsøger at tøjle, og med en gylden mellemvej sikre, at liv bliver reddet, samtidig med at landets økonomi fortsat løber rundt.

Men når Danmark er en lille, åben økonomi, er vi lige så afhængige af, hvad resten af verden gør, og om de vil købe af os og sælge til os.

Den del af udfordringen, som Danmark og mange andre lande lige nu står i, taler Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, om i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Ugens EU-podcast: Danmark går i front, mens coronavirus lægger Europa ned Ugens EU-podcast: Danmark går i front, mens coronavirus lægger Europa ned Næste artikel Podcast: Corona har skubbet os ud på kanten til ny finanskrise Podcast: Corona har skubbet os ud på kanten til ny finanskrise
Magnus Heunicke trækker omstridt lovforslag efter kritik

Magnus Heunicke trækker omstridt lovforslag efter kritik

PERSONLIGE DATA: Sundhedsministeren har fået kritik for at "snige" et forslag om at give myndighederne adgang til hemmelige telefonnumre på coronasmittede og deres kontakter ind i behandlingen af et andet lovforslag. Nu trækker han det tilbage.