Podcast: Hvor dyb er krisen i blå blok egentlig?

AJOUR: De borgerlige har ikke længere lige så meget patent på økonomi- og udlændingepolitik, som de tidligere har haft. Det viser tal fra Epinion, som Altingets magasinredaktør dykker ned i for at forklare blå bloks krise.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Det lader ikke til, at vejen tilbage til magten for blå blok er lige til.

De borgerlige kan ikke længere ty til udspil på økonomi- eller udlændingeområdet og dermed regne med, at vælgerne flokkes tilbage til fløjen.

Vælgerne mener nemlig eksempelvis ikke længere, at Socialdemokratiet er meget værre til at føre udlændingepolitik, end hvad blå blok er, og på det økonomiske område er regeringen for tiden beskyttet af den udefrakommende coronakrise.

Det er i hvert fald konklusionen fra Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, der er er dykket ned i de seneste tal fra Epinion, der viser, hvilke områder der betyder mest for vælgerne - og hvem vælgerne mener er bedst til at håndtere dem.

Det kan du høre mere om i dagens udsendelse af Altinget Ajour.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Her er regeringens hovedbrud, når den vil regulere sociale medier Podcast: Her er regeringens hovedbrud, når den vil regulere sociale medier Næste artikel Podcast: Hvorfor vil Boris Johnson pludselig bryde skilsmisseaftalen med EU? Podcast: Hvorfor vil Boris Johnson pludselig bryde skilsmisseaftalen med EU?
Fem store opgaver venter på Dybvads nye skrivebord

Fem store opgaver venter på Dybvads nye skrivebord

FORFREMMELSE: Som ny indenrigs- og boligminister skal Kaare Dybvad favne både den kommunale økonomi og rammerne for det levede liv. Med et kommunalvalg i sigte er der grobund for værdiorienteret substanspolitik.