Podcast: Kan Thulesen Dahls kompromistale fastholde ham som DF-formand?

AJOUR: Der var lidt til de forskellige grupperinger i Dansk Folkeparti i Thulesen Dahls årsmødetale. Otte punkter skal gøre alle tilfredse - men kan de fastholde ham på formandsposten og sikre partiet et nyt ståsted?

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

På et bagtæppe af en lang række dårlige målinger holdt Kristian Thulesen Dahl årsmødetale til Dansk Folkepartis medlemmer i weekenden.

Her sneg Thulesen Dahl sig nemt forbi elefanten i rummet og nævnte slet ikke den dårlige tendens. I stedet præsenterede han i sin tale otte punkter, som skal definere Dansk Folkepartis politik fremover.

Partiets stifter, Pia Kjærsgaard, var dog ikke bleg for at tale om partiets nedtur. Hun sagde, at hun “slet ikke kan leve med den situation, som DF står i lige nu”.

Kan Thulesen Dahls otte punkter, som både havde lidt om kernefamilien, de ældre og kristendommen, vende meningsmålingerne og dermed fastholde ham som partiformand?

I dagens udgave af Altinget Ajour ser Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, nærmere på Dansk Folkeparti efter weekendens årsmøde.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Sundhedsministerens vigtigste rådgiver stopper midt i pandemien Podcast: Sundhedsministerens vigtigste rådgiver stopper midt i pandemien Næste artikel Podcast: Europa drømmer om Biden – men hvad vil han med os europæere? Podcast: Europa drømmer om Biden – men hvad vil han med os europæere?