Podcast: Klima, arktis og forsvar - sådan påvirker amerikanernes valg Danmark

AJOUR: Hvordan vil valget af Joe Biden påvirke danske interesser - og hvordan vil det gå, hvis Donald Trump bliver valgt? Det ser vi på i dagens udsendelse, hvor vi også tager de europæiske briller på.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Hvem der sidder i stolen i Det Hvide Hus har afgørende betydning for resten af verden.

Hvad vil det have af betydning for klimaspørgsmålet, hvis Joe Biden bliver valgt af amerikanerne? Og vil Donald Trumps fokus på NATO fortsætte, hvis han får en anden runde som USA’s præsident?

I dagens udsendelse ser vi nærmere på nogle af de emner, hvor valget af den amerikanske præsident har stor betydning for danske interesser - ligesom vi også ser på de forskellige kandidaters betydning for Europa.

Altingets klimaredaktør, Morten Øyen, forsvars- og arktisredaktør, Andreas Krog samt Jeremy Shapiro, der er amerikansk ekspert hos European Council on Foreign Relations er gæster i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Tre grønne forskningsmilliarder og to aftaler i én Podcast: Tre grønne forskningsmilliarder og to aftaler i én Næste artikel Podcast: Er Trump ved at stjæle valget? Podcast: Er Trump ved at stjæle valget?
Fem store opgaver venter på Dybvads nye skrivebord

Fem store opgaver venter på Dybvads nye skrivebord

FORFREMMELSE: Som ny indenrigs- og boligminister skal Kaare Dybvad favne både den kommunale økonomi og rammerne for det levede liv. Med et kommunalvalg i sigte er der grobund for værdiorienteret substanspolitik.