Podcast: København vil være CO2-neutral, velfærdsduks og bygge en stor ø

AJOUR: Landets største kommune har store ambitioner. Men kan de indfries? I denne udsendelse forklarer Altingets nye hovedstadredaktør, Kasper Kaasgaard, hvordan og hvorfor Altingets nye medie skal dække Danmarks hovedstad.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Kan København nå at blive CO2-neutral inden 2025?

Det er i hvert fald et af de ambitiøse mål, som Københavns Kommune har stillet for sig selv, og som kommunalpolitikerne i borgerrepræsentationen skal forsøge at indfri.

Og det er bare et af emnerne, som Altingets nye hovedstadsportal kommer til at beskæftige sig med. Kommunen står nemlig også over for store anlægsprojekter med enorme investeringer, og arbejder for at indfri målene om minimumsnormeringer på rekordtid.

Og når København - landets mest folkerige kommune - afprøver løsninger på eksempelvis velfærdsområdet, har de potentiale til at danne skole på nationalt plan.

I dagens udgave af Altinget Ajour kan du høre mere om, hvorfor Altinget vil dække København tæt, når hovedstadsredaktør, Kasper Kaasgaard, er på besøg i stedet.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Ugens Europa-podcast: Topmøde om EU's autoritære naboer mod øst og syd Ugens Europa-podcast: Topmøde om EU's autoritære naboer mod øst og syd Næste artikel Podcast: Tidligere kontorchef får deja-vu, når hun overværer Støjberg-afhøringerne Podcast: Tidligere kontorchef får deja-vu, når hun overværer Støjberg-afhøringerne
Fem store opgaver venter på Dybvads nye skrivebord

Fem store opgaver venter på Dybvads nye skrivebord

FORFREMMELSE: Som ny indenrigs- og boligminister skal Kaare Dybvad favne både den kommunale økonomi og rammerne for det levede liv. Med et kommunalvalg i sigte er der grobund for værdiorienteret substanspolitik.