Podcast: Disse udfordringer venter Socialdemokratiet i 2020

ÅRSSKIFTE: Hvordan ser man tilbage på Lars Løkke Rasmussens tid som statsminister og partiformand? Og hvilke knaster venter der for Socialdemokratiet i 2020? Det ser Altinget Ajour nærmere på.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Da Lars Løkke Rasmussen gik af som partiformand efter hårdt pres, gik seks års erfaring som statsminister og ti års erfaring som partileder ud ad døren.

Derfor skulle Venstre derefter finde sine egne ben, og hele efteråret har Socialdemokratiet haft meget lidt modstand fra den nye oppositions største parti.

Men hvordan vil man se tilbage på den tid, hvor Lars Løkke Rasmussen stod i spidsen for Danmark og sit parti?

Det ser Altinget Ajour nærmere på i denne udsendelse, hvor der også bliver gået i dybden med Socialdemokratiets første seks måneder som regering og de udfordringer, der venter i 2020.

Altinget politiske kommentator, Erik Holstein, er gæst i studiet i den sidste udsendelse af tre om året i dansk politik.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Europa-podcast: Da Muren faldt og skabte det nye Europa Europa-podcast: Da Muren faldt og skabte det nye Europa Næste artikel Europa-podcast: Da Vestager gik i rette med Mette Frederiksens EU-udtalelser Europa-podcast: Da Vestager gik i rette med Mette Frederiksens EU-udtalelser