Podcast med coronaoverlæge: Vaccinen er rykket et halvt år tættere på, end jeg forventede

AJOUR: Thomas Benfield, der er overlæge på Hvidovre Hospitals corona-afdeling, fortæller i denne udgave, at han forventer at modtage de første sendinger af en vaccination i foråret 2021. Hør ham også forklare om senfølger og udsigten til en immun befolkning.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Findes der et problem med senfølger efter et sygdomsforløb med covid-19? Hvem bliver de første, der får vaccinen, og hvordan har indlæggelsesstrategien ændret sig i efteråret?

Det får du svar på i denne udgave af Altinget Ajour, hvor sundhedspolitisk analytiker på Altinget, Ole Toft, har haft besøg af Thomas Benfield i Altingets studie. Benfield er overlæge på Hvidovre Hospitals corona-afdeling og forsker i infektionssygdomme.

Da coronavirussen blussede op, talte Benfield om, at der let ville gå halvandet til to år, før en vaccine ville være klar. Men nu er overlægen blevet mere optimistisk.

Du kan høre en forkortet udgave af det interview i dagens udgave af Altinget Ajour, hvor overlægen fortæller om den nyeste viden om coronavirus.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast om Brexit: Der er kort tid til deadline - og lang vej til mål Podcast om Brexit: Der er kort tid til deadline - og lang vej til mål Næste artikel Podcast om præsidentvalget: Mød hende, der har rådgivet Trump Podcast om præsidentvalget: Mød hende, der har rådgivet Trump