Podcast med Holstein: Blå blok vil tage minktemaet med ind i næste valgkamp

AJOUR: Minksagen bekræfter fortællingen om en magtfuldkommen regering, og derfor vil de blå tage temaet med til næste valgkamp. Men måske er vælgerne trætte af sagen inden da. Altingets politiske kommentator analyserer Mogens Jensens afgang.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Den foreløbige politiske konklusion af minksagen bliver, at fødevareminister Mogens Jensen trækker sig.

Men sagen slutter ikke der. Oppositionen har endelig fået en sag, de kan kritisere regeringen og Mette Frederiksen med - og sagen er så principiel for de blå, at de formentlig vil holde fast i den indtil næste valg. Det mener Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

Spørgsmålet er, om befolkningen synes, at sagen er lige så interessant, som de blå synes - eller om vælgerne mister interessen inden da?

I dagens udgave af Altinget Ajour ser Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, nærmere på betydningen af minksagen for Mette Frederiksens regering.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast ét år før KV21: Venstre skal finde nye bykonger i en række centrale kommuner Podcast ét år før KV21: Venstre skal finde nye bykonger i en række centrale kommuner Næste artikel Podcast: Her gik det galt mellem embedsværket og ministeriet Podcast: Her gik det galt mellem embedsværket og ministeriet
Fem store opgaver venter på Dybvads nye skrivebord

Fem store opgaver venter på Dybvads nye skrivebord

FORFREMMELSE: Som ny indenrigs- og boligminister skal Kaare Dybvad favne både den kommunale økonomi og rammerne for det levede liv. Med et kommunalvalg i sigte er der grobund for værdiorienteret substanspolitik.