Podcast med Holstein: Dansk Folkeparti rev bukserne af Radikales strategi

AJOUR: Dansk Folkeparti erstattede Radikale i endelig aftale om den såkaldte Blackstone-sag. Hvad har det af betydning for regeringens fremtidige samarbejde med Radikale og Dansk Folkeparti? Det ser Altinget Ajour nærmere på.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Det var et hektisk døgn, da boligaftalen skulle landes.

Først så det ud til, at boligminister Kaare Dybvad (S) tabte den på gulvet, og at Radikale i stedet ville lande et flertal uden om regeringen. Men kort tid efter sadlede Dansk Folkeparti om og støttede i stedet regeringen alligevel.

Hvad var det, der gjorde, at Dansk Folkeparti ombestemte sig og alligevel kunne se sig selv i regeringens aftale? Og hvad har det af betydning for samarbejdet imellem Socialdemokratiet og Radikale, at Dansk Folkeparti er blevet en mulig aftalepartner?

Det ser Altinget Ajour nærmere på i dagens udsendelse, hvor Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, er gæst.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Podcast: Regeringens udligningsudspil er overraskende omfattende – men mangler en del svar Podcast: Regeringens udligningsudspil er overraskende omfattende – men mangler en del svar Næste artikel Podcast: Hvad sker der, hvis Donald Trump ikke vinder præsidentvalget? Podcast: Hvad sker der, hvis Donald Trump ikke vinder præsidentvalget?