Podcast med Holstein: Der er lang vej, før Ellemanns Venstre-projekt er færdigkomponeret

AJOUR: Jakob Ellemann forsøger at sætte sig i respekt internt i Venstre-gruppen og at sætte det hold, der skal sikre det nye projekt. Imens leverer flere profiler solomeldinger i medierne. Altinget Ajour ser nærmere på partiet.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Kristian Jensen fik fjernet alle sine ordførerskaber og medlemskaber af udvalg, da han ikke løb sine politiske udmeldinger forbi gruppeledelsen, inden han gik i medierne.

Inger Støjberg og Jakob Ellemann havde forskellige holdninger om USA's attentat mod den iranske general, Qasem Soleimani.

To hændelser, der ikke ligefrem giver et billede af, at alle i Venstres gruppe står på lige række og marcherer i takt.

Men imens de sager tog mediedagsordenen har Jakob Ellemann-Jensen samtidig forsøgt at sætte det hold internt, som skal løfte det nye projekt med ham som formand. En ny rådgiver i form af Jesper Kraft og en ny partisekretær i form af Christian Hüttemeier.

Hvad kan man læse ud af Jakob Ellemanns beslutninger i den forgangne uge om Kristian Jensen og ud af hans nye ansættelser internt i partiet?

Det ser Altinget Ajour nærmere på i selskab med Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Podcast: OK20 er et spejl af den danske økonomis styrke Podcast: OK20 er et spejl af den danske økonomis styrke Næste artikel Podcast: Fagbevægelsens kritik ridser statsministerens fortælling om det polerede socialdemokrati Podcast: Fagbevægelsens kritik ridser statsministerens fortælling om det polerede socialdemokrati