Podcast med Holstein: Regeringen kan ikke blive ved at melde pas på dagpenge

AJOUR: De vanskelige sager begynder så småt at hobe sig op for regeringen, der bliver mødt af stigende kritik fra støttepartierne. Altinget Ajour tager temperaturen på regeringens tilstand.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Venstre har med partiets mange interne problemer givet Socialdemokratiet en åben bane at spille på efter regeringsskiftet.

Men nu bliver regeringspartiet alligevel mødt af kritik – denne gang fra dets allierede – og samtidig begynder flere dårlige sager at samle til bunke på skrivebordet.

Regeringen er presset i sagen om den lave dagpengesats, Radikale ytrer en mere generel kritik af regeringspartiet og klimaindsatsen, og så er der problemer med Socialdemokratiets idé til nye asyllejre.

Altinget Ajour ser nærmere på, hvor alvorlige de forskellige sager er for Socialdemokratiet. Dagens gæst er Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Podcast: Hvorfor steg ulandsbistanden i al ubemærkethed? Podcast: Hvorfor steg ulandsbistanden i al ubemærkethed? Næste artikel Ugens EU-podcast: Bye-bye Britain … Mon vi andre følger trop en dag? Ugens EU-podcast: Bye-bye Britain … Mon vi andre følger trop en dag?