Podcast med Holstein: Siddique er en ønskemodstander for Støjberg

AJOUR: De Frie Grønnes yderliggående tilgang til udlændingespørgsmålet gør dem til en ønskemodstander for højrefløjen, mens Mette Frederiksen kan frygte det største stemmespild på venstrefløjen i 30 år. Det siger politisk kommentator, Erik Holstein, i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

De Frie Grønnes nye leder bliver Sikandar Siddique. Han har vist sig som en effektiv provokatør, der kan give det nye parti omtale, men som med sin udlændingepolitik kan vise sig at blive en perfekt modstander for højrefløjen i valgdebatter.

Samtidig kan partiet komme til at sætte Mette Frederiksen i en skidt situation, hvis De Frie Grønne og de andre små venstrefløjspartier kommer til at betyde mere stemmespild i den røde blok.

Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, vurderer partiets chancer for at blive valgt og ser samtidig nærmere på venstrefløjen og de mange partier, der efterhånden har samlet sig.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Derfor er miljøministeren kommet i modvind Podcast: Derfor er miljøministeren kommet i modvind Næste artikel Ugens EU-podcast: Er Boris Johnson ved at torpedere hele aftalen om Brexit? Ugens EU-podcast: Er Boris Johnson ved at torpedere hele aftalen om Brexit?
Fem store opgaver venter på Dybvads nye skrivebord

Fem store opgaver venter på Dybvads nye skrivebord

FORFREMMELSE: Som ny indenrigs- og boligminister skal Kaare Dybvad favne både den kommunale økonomi og rammerne for det levede liv. Med et kommunalvalg i sigte er der grobund for værdiorienteret substanspolitik.